VLOEIBAAR HEELEI
Vloeibaar heelei wordt voornamelijk gebruikt in bereiding van bakkerijproducten. Het vloeibaar heelei wordt gemaakt op basis van de natuurlijke balans in het ei. Door de pasteurisatie van het product is het gegarandeerd veilig voor gebruik.
Vloeibaar heelei is verkrijgbaar met en zonder conserveermiddelen en in alle houderijvormen.
Verpakkingen 10kg BIB, 500/800/1000kg RVS, 500/1000kg IBC
Blends hoge droge stof, lage droge stof, suiker, zout
Producerende bedrijven WEKO Eiproducten BV, Van den Burg Eiproducten BV, BV NIVE
VLOEIBAAR EIGEEL
Vloeibaar eigeel of eidooier, wordt met toegepast in de bereiding van ijs, advocaat en met name sauzen. Door het relatief hoge vetgehalte van eigeel ontstaat een mooie smeuige en vaste structuur. Voor warme bereiding van sauzen is er StableEgg® (lees meer hierover bij specialiteiten). In de bakkerijsector wordt eigeel ook veel gebruikt als afstrijkmiddel. Door het afstrijken met eigeel krijgen de producten een mooie donkere en krokante rand.
Vloeibaar eigeel is verkrijgbaar met en zonder conserveermiddelen en in alle houderijvormen.
Verpakkingen 10kg BIB, 500/800/1000kg RVS, 500/1000kg IBC
Blends hoge droge stof, lage droge stof, suiker, zout, hittestabiel
Producerende bedrijven WEKO Eiproducten BV, Van den Burg Eiproducten BV, BV NIVE
VLOEIBAAR EIWIT
Vloeibaar eiwit kent twee hoofdstromen qua applicatie. Het wordt veel gebruikt als bindmiddel in de vlees- en visindustrie zoals bijvoorbeeld het binden van paneer maar ook als versteviging van surimi. Daarnaast wordt eiwit veel gebruikt voor het maken van eiwitschuim. Bij eiwitschuim moet met name gedacht worden aan macarons en meringue. Ook voor het luchtiger maken van allerlei banketproducten is eiwit zeer goed geschikt.
Vloeibaar eiwit is verkrijgbaar met en zonder conserveermiddelen en in alle houderijvormen.
Verpakkingen 10kg BIB, 500/800/1000kg RVS, 500/1000kg IBC
Blends hoge droge stof, lage droge stof, suiker, zout
Producerende bedrijven WEKO Eiproducten BV, Van den Burg Eiproducten BV, BV NIVE
VLOEIBAAR SPECIALITEITEN
Interovo Egg Group BV is dagelijks bezig met het optimaliseren van de recepturen. Ook worden er regelmatig, in samenwerking met de klant, specifieke recepturen ontwikkeld die naadloos aansluiten op de klantbehoefte. Doordat Interovo Egg Group BV de gehele keten van kuiken tot en met eiproduct in eigen beheer heeft kunnen de benodigde ingrediënten snel verzorgd worden. Mocht u een specifieke receptuur nodig hebben neemt u dan contact op via het contactformulier.
Eén van de specialiteiten die Interovo Egg Group BV in de laatste jaren heeft ontwikkeld is StableEgg®. Met StableEgg® kan ook in een warm proces eigeel worden verwerkt zonder dat het eindproduct gaat schiften.
Naast StableEgg® produceren de bedrijven van Interovo Egg Group BV een grote verscheidenheid aan blends, producten met toegevoegde suikers, zouten en andere ingrediënten. Alles toegespitst op de behoefte van de klant.
Contact opnemen